24.1.2013

10 points to gryffindor if you are able to read this without falling asleep

Tässä tulee ny selityspostaus, jos ette jaksa lukee ni voivoi not my problem >:)

Niin tosiaaa, olin viime vklp siellä matkamessuilla, tosin vaan sunnuntaina ja vaan pari tuntia. Oli kuitenkin iha jees, kerta ku saatii ilmasliput ja viel ilmaset ruuat ni kyl kelpaa! :D Sain kans maistaa sellast suklaal kuorrutettuu omenaa! Oli iha sika hyvää :DDD Joo no tällä viikolla sit..
Maanantaina ei tapahtunu kai mitää..? En tosiaa muista... Oli jotai aineit ja en muista. Jotai. Tiistain oli tyhmii aineit, tosin fysiikan tunnil ajettii semmosel leluautol siis semmosel youknow jota ohjataa sellasist ohjaimist? Nii ja tietotekniikan tuntiki oli iha siedettävä kai. Ratsastuksessa menin Kelmiinalla, olin vähä yllättyny koska tuntuu et en oo menny sil pitkää aikaa, vaik ei siit ookkaa ku ehk joku pari kuukaut? Mut joo, mentii jotai epämääräst, yritin saada vaa Kelmiinan menee pyöreenä ja sillee et se ois avuil eikä kaahottais.. Välil ei onnistunu, varsinki laukassa koko heppa lähti melkee kokonaa lapasest :D Noh. On se silti kiva ponsku! Ja tosiaa, sain mun tettilapun vihdoin täytettyy jeejee.

Keskiviikkona eli eilen. Koulussa oli tosi rento päivä, 10-14 :) Sen jälkee sitte... mitäköhä tein.. menin kotii? Ja.. Tein taas varmaa jotai.. Ei muistikuvaa.. Muistan sen et pidin Wandaa lenkil vapaan ja se jopa totteli ku kutsu sitä nimel ja nii. Sitten harkoissa mun varpaat jääty ku oltii ulkon ja kahlattii hanges, muuten oli iha jeejee ja sillai.

Tänäään! Oli iha jees päivä, kaheksast kahteen. Oli jotai jännii aineit. Ainii oli liikkaa ja mä menin hiihtää! Ei sillee ollu paha, en ees kaatunu alamäes!!! :D Ja sitten tulin kotii, oottelin et Heidi tuli tänne kolmen mais, kävin suihkus, Hanna tuli ja lähettii.... titidididi riparitapaamiseen! Oli tosi jännää. Puolet meiä riparille tulevast on jotai iha randomeit mut.. haittaakse. Siellä oltii sit joku tunti ja lähettii pois. Ja nyt kirjotan tätä. En tiiä jaksanks lisää tähä mitää kuvii.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti